Agenda

Prinsjesdagviering, opening van het parlementaire jaar

dinsdag 18 september – Aanvang: 10.30 uur – Grote Kerk

Verschillende religieuze en levensbeschouwelijke organisaties, waaronder het Humanistisch Verbond, bieden de bijeenkomst aan als een moment van bezinning bij de opening van het parlementaire jaar. Dit jaar is het gezamenlijke thema ‘Eén mensenfamilie’. Toegang gratis.

 

Peace in the Park Festival

zondag 23 september – Aanvang: 12.00 u (afsluiting 17.00 u) – Paleistuin, Prinsessewal

Peace in the Park is onderdeel van het Just Peace Festival in Den Haag. Centraal tijdens het festival staan: Inspiratie over persoonlijke verbondenheid met vrede. Het thema voor 2018 is: ontmoeten, beleven en inspireren. Toegang gratis.

 

Paideia – Dagprogramma Art Nouveau

Zaterdag 29 september – hele dag

Ochtend- en middagprogramma met een gezamenlijke lunch. Lezing over Art Nouveau en rondleiding door de Haagse binnenstad langs Art Nouveau-panden. Kosten € 15,- (HV-leden) en € 20,- (geen lid). Informatie over het dagprogramma volgt nog. Aanmelden via:mailto:info@humanistischverbonddenhaag.nl.

 

Humanistisch Café

Donderdag 18 oktober 2018 – 17.30 tot 19.30 uur (inloop 17.00 uur) – Presentatie Studio Jacobine van Beurden, Zwaardstraat 16, Scheveningen – Kosten van € 5,- p.p. (inclusief drankje, soep en snack)

 Hebben we onze godsdienst te snel bij het grof vuil gezet?

Inleiding door Yvonne Zonderop, journaliste en schrijfster van het boek ‘Ongelofelijk, over de verrassende comeback van religie’ Het is tijd dat we religie weer serieus nemen als maatschappelijk verschijnsel dat betekenis geeft, vindt Yvonne Zonderop.

 


Zie voor verdere informatie over de activiteiten bij Programma


Alle activiteiten zijn onder voorbehoud.

HV-leden en andere belangstellenden worden per e-mail steeds op de verschillende activiteiten geattendeerd met uitgebreide informatie.

Informatie via info@humanistischverbonddenhaag.nl.