Agenda

Beschouwing&Beleving

filosofische wandelingen Den Haag

zaterdag 18 augustus – groepswandeling Van Spinoza naar Voltaire, een Haagse reis door de Verlichting – Aanvang 14.00 u

Groepswandeling. Kosten groepsrondwandeling: € 5,- p.p., contant ter plaatse te voldoen. De wandeling is onderdeel van het boekje Beschouwing&Beleving waarin 5 filosofsiche wandelingen door Den Haag zijn opgenomen. Het boekje is tijdens de groepswandeling te koop voor € 10,-, contant te voldoen. Het boekje kan ook besteld worden via info@humanistischverbonddenhaag.nl, kosten € 10,- (excl. verzendkosten).

Het minimum aantal deelnemers voor de groepswandeling is 6, het maximale aantal is 15. Bij slecht weer wordt de wandeling geannuleerd, dat wordt uiterlijk om 12 uur op de dag zelf besloten en aan de deelnemers doorgegeven. Gelieve daarvoor bij aanmelding uw (mobiele) telefoonnummer door te geven.

Informatie en aanmelden voor de groepswandeling bij Jos de Wit: e-mail e: mailto:josselinpdewit@hetnet.nl/ t: 06-514 92 187

 

Prinsjesdagviering, opening van het parlementaire jaar

dinsdag 18 september – Aanvang: 10.30 uur – Grote Kerk

Verschillende religieuze en levensbeschouwelijke organisaties, waaronder het Humanistisch Verbond, bieden de bijeenkomst aan als een moment van bezinning bij de opening van het parlementaire jaar. Dit jaar is het gezamenlijke thema ‘Eén mensenfamilie’. Toegang gratis.

 

Peace in the Park Festival

zondag 23 september – Aanvang: 12.00 u (afsluiting 17.00 u) – Paleistuin, Prinsessewal

Peace in the Park is onderdeel van het Just Peace Festival in Den Haag. Centraal tijdens het festival staan: Inspiratie over persoonlijke verbondenheid met vrede. Het thema voor 2018 is: ontmoeten, beleven en inspireren. Toegang gratis.

 

Paideia – Dagprogramma Art Nouveau

Zaterdag 29 september – hele dag

Ochtend- en middagprogramma met een gezamenlijke lunch. Lezing over Art Nouveau en rondleiding door de Haagse binnenstad langs Art Nouveau-panden. Kosten € 15,- (HV-leden) en € 20,- (geen lid). Informatie over het dagprogramma volgt nog. Aanmelden via:mailto:info@humanistischverbonddenhaag.nl.

 


Zie voor verdere informatie over de activiteiten bij Programma


Alle activiteiten zijn onder voorbehoud.

HV-leden en andere belangstellenden worden per e-mail steeds op de verschillende activiteiten geattendeerd met uitgebreide informatie.

Informatie via info@humanistischverbonddenhaag.nl.